NL  FR..........

       Contact ........

       Home  ..........

 

Overlegcommissie

Waarom aansluiten

Hoe aansluiten

Kosten gebruiksrechten

Aangifte verbruik

Textieletikettering

De symbolen

Vezelbenamingen

Teksten op het label

Documentatie

 
De Vezeltabel : Een wandplaat met informatie over 15 categorieŽn vezels, hun samenstelling, chemische formule, identificatie, vochtgehalte en onderhoudswijze.
(Met microscopische foto's van de langs- en dwarsdoorsnede)   
Vezeltabel
 
 

Wegwijs in Textiel: Handig boekje (A5 formaat) over textiel en de  reiniging ervan. Uitgebreide en duidelijke informatie over vezels, garens, stoffen en hoe ze oordeelkundig te onderhouden.

Groepskorting
 
 

De Brochure : Een documentje voor leerkrachten. 13 bladzijden (370X210 mm) waarin de basisprincipes van de onderhoudsetikettering worden weergegeven. Ieder gesymboliseerd proces wordt beschreven : wassen, bleken, drogen, strijken, professionele reiniging.Tevens worden telkens de specificaties weergegeven. Bekijk hier een voorbeeld van de brochure

Brochure
 
 

De overzichtskaart: 382 X 205 mm, welke dubbel gevouwen wordt (191X205mm) met illustraties van de verschillende bestaande symbolen in tabelvorm, en met hun technische omschrijvingen.
Bekijk hier een voorbeeld van de overzichtskaart.

Groepskorting
 
 

Muismatje Met verklaring symbolen en verwijzing naar het Ginetex true letter tyoe voor azerty klavier. Voor optische en mechanisme muis.. 24x19cm

Muismatje